text

Personal training

PERSONAL TRAINER JYVÄSKYLÄSTÄ

Valmennukset sisältävät alkutapaamisen, joka on maksuton eikä sido sinua vielä mihinkään. Jos päätät lähteä valmennukseen, alkutapaamisen jälkeen pyydän sinua täyttämään esitietolomakkeen, jonka pohjalta alan rakentamaan sinulle henkilökohtaista treeni- ja ravinto-ohjelmaa.

VALMENNUS

Sisältää rajattoman kulkuoikeuden GYM08:lle, alkutapaamisen, treeniä tukevan ruokavalion sinun toiveidesi pohjalta, päivittyvät treeniohjelmat, aktiivisen seurannan, rajattoman tuen (Syke Tribe-sovellus/sähköposti/whatsapp). Ohjauksia on mahdollista ostaa erikseen alennettuun hintaan 49e / kerta. (HUOM norm. 69e)

  • 149€/kk (min. 3kk)

MUUT PALVELUT

Henkilökohtainen ruokavalio 69€
Esitietolomakkeen pohjalta suunniteltu ruokavalio joka sovitetaan asiakkaan vuorokausirytmin ja ruokailutottumusten mukaan. Soveltuu myös muille kuin kuntosalitreenaajille.

Henkilökohtainen treeniohjelma 59€
Asiakkaan tavoitteiden ja aikataulujen mukaan suunniteltu yksilöllinen treeniohjelma.

Ohjattu treeni 69€
Ohjauksessa käydään läpi haluamiasi asioita ja laitetaan tekniikat kuntoon jotta treenaaminen olisi tehokasta ja turvallista.

TUTUSTU MINUUN

Hei! Olen Atte Kukkonen, Jyväskylässä asuva lisensoitu personal trainer. Valmentajana erityisosaamisalueitani ovat painonpudotus, rasvanpoltto, lihasmassan kasvatus, voimaharjoittelu sekä kaikkia edellämainittuja tukeva monipuolinen ruokavalio. Kuntosaliharrastus minulla on lähellä sydäntä, mutta muitakin harrastuksia löytyy. Kesällä tykkään käydä rullaluistelemassa ja talvella pelaamassa jääkiekkoa.

 

Nuorempana harrastin liikuntaa monipuolisesti ja kotona oli aina hyvää ja terveellistä ruokaa tarjolla. Kun muutin pois kotoa, liikunta jäi vähemmälle ja ruokavaliossa oli paljon toivomisen varaa, joten kiloja alkoi kertyä väistämättä. Kun puntarilukema alkoi lähennellä 110 kiloa, päätin että nyt täytyy alkaa tehdä muutoksia. Tuolloin kuntosali oli minulle täysin vieras paikka, joten lihasmassaa se paino ei todellakaan ollut. Lyhyessä ajassa sain pudotettua painoa lähes 20 kiloa, jonka jälkeenpäin ajateltuna olisi voinut tehdä paljon fiksumminkin. Tuon projektin aikana jäin koukkuun salitreeniin ja siihen fiilikseen minkä siitä saa. Siitä syntyi myös kipinä valmentamiseen, ettei muiden tarvitsisi tehdä samoja virheitä kuin minä ja tuhlata aikaa, sekä opetella asioita kantapään kautta.

Alla kuvia vuosien varrelta. Kuvat vuosilta 2012-2020.

 

MIKSI VALMENNUS?

Moni varmasti miettii personal trainerin palkkaamista, mutta hinta mietityttää. Onhan se kuitenkin suurehko rahallinen panostus. Kannattaa kuitenkin miettiä asia niinpäin, että se on panostus itseensä. Takaan että jo pelkästään ruokakaupassa säästät useita satoja euroja vuositasolla, puhumattakaan esim. lääkärikustannuksista. Valmennuksen tavoitteena on oppia terveelliset elämäntavat loppuelämäksi, joka pitkässä juoksussa parantaa elämänlaatua ja tuo jopa lisävuosia elämääsi.

Suosittelen valmennusta erityisesti aloittelijoille. Kun alusta asti tehdään oikeita asioita ja opetellaan turvalliset ja tehokkaat treenitekniikat, vältytään yleisimmiltä sudenkuopilta ja turhilta loukkaantumisilta treeniuran alkutaipaleella. Terveellisten elämäntapojen opettelun ei tarvitse olla vaikeaa tai monimutkaista. Kun suunnitelmat tehdään yksilöllisesti juuri sinulle ja elämäntilanteeseesi sopiviksi, on muutoksen teko huomattavasti helpompaa ja tulokset pysyvämpiä.

Myös kokeneemmalle treenaajalle valmennus on todella hyvä vaihtoehto tuomaan uutta näkökulmaa treenaamisen ja ruokavalion toteutukseen, sekä varmistamaan että treeni pysyy kehittävänä ja monipuolisena. Monesti omaa tekemistä on vaikea arvioida ja kehitystä on hankala seurata itse.

ASIAKASKOKEMUKSIA

Ari, 33

Nyt oltu dieetillä muutama päivä vajaa 6vko. Paino tullut hyvin alaspäin kokoajan (86kg->81kg). Tiukkaa reeniä takana paljon 💪🏼
Atte laittoi Arskan ruokavalion kokonaan uusiksi 😎

Sirpa, 59

Ammattitaitoinen ja osaava valmennuskokonaisuus. Tarkka alkukartoitus, jonka jälkeen hyvä perehdytys liikkeisiin ja lihasten toimintaan, joihin palattiin aina tarvittaessa. Hyvät kotitreeniohjeet myös. Ruokavalio myös toimii kun muistaa noudattaa sitä. Tuli paljon uutta tietoa niin ravitsemuksesta kuin lihasten toiminnasta.

 

Jani, 26

En aikaisemmin ollut koskaan käynyt salilla, joten siihen nähden ruoka- ja treeniohjelmat olivat erittäin selkeitä noudattaa. Sain henkilökohtaisilla ohjauskäynneillä todella hyvää ohjausta liikkeiden oikeanlaiseen suorittamiseen!

Myös tuo sali on mielestäni ilmapiiriltä sellainen, että siellä on hyvä aloittelijankin treenata.

 

Bogdan, 25

I am very happy that I discovered Atte for a personal training program.

I didn’t know what to eat, what gym equipment to use, how to dose my energy in a progressive way.

This program helped me lose 5 pounds and gain muscle mass in a short time, which motivates me to continue a sports life.

Besides the more pleasant physical aspect, mentally I feel better and full of energy every day.

Although I do not speak Finnish, Atte did not hesitate to help me in English and I am grateful to him, perhaps the best and most visible investment for me lately

 

Mia, 30

Olen aina syönyt pääasiassa itse tehtyä kotiruokaa ja mielestäni terveellisesti, mutta kun sain ruokavalion noudattavaksi, tajusin että olen syönyt aivan liian yksipuolisesti, liian vähän ja liian harvoin. Ruokavaliota olen noudattanut viime syksynä/talvena muutaman kuukauden ajan, jolloin pudotin painoa pelkän ruokavalion avulla 8 kg. Kevään aikana ”koronakiloja” hiipi takaisin 5 kg, joista nyt kahden viikon aikana pudotettu taas 3 kg ja homma jatkuu. Tavoitteena on 10 kg:n painonpudotus, virkeämpi olo ja toimiva keho.

Harrastan aktiivisesti liikuntaa, mutta en ole sitä painonpudotusmielessä lisännyt. Ruokavalio tukee harjoittelua niin että tehoa riittää ja palautuminen käynnistyy. Suositttelen ravintovalmennusta ihan kaikille! Parasta tässä on, ettei mistään tarvitse totaalikieltäytyä eikä kaikkea syömistään tarvitse punnita. Sekä se, ettei syömistä ole aikataulutettu, vaan voi soveltaa omaan päivärytmiin sopivaksi. Olen melko laiska lukemaan tuoteselosteita tai ravintoarvoja, mutta tämän ruokavalion kanssa sitä ei tarvitsekaan tehdä. Ruokavalio on tehty todella helpoksi ja monipuoliseksi, juuri omien mieltymyksieni mukaisesti. Ruokakulut putosivat roimasti, kun aloitin ruokavalion noudattamisen, vaikka syön enemmän kuin aiemmin.